Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις
πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στην προσχολική αγωγή

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός η «Χαρά μας» βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από το βουνό και το δασάκι του Υμηττού και μακριά από τους θορύβους και τη ρύπανση των αυτοκινητόδρομων.

Διαθέτουμε δύο μεγάλες αυλές για τα παιδιά του σταθμού πίσω και δίπλα από το κτίριο. Η αυλή στο πίσω μέρος του σταθμού έχει εμβαδό 130 τετραγωνικά και είναι στρωμένη με συνθετικό χλοοτάπητα που επιτρέπει στα παιδιά ξέγνοιαστο και ακίνδυνο παιχνίδι. Φυσικά είναι εξοπλισμένη με παιχνίδια που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και είναι κατάλληλη και για παιχνίδι των ανεπτυγμένων παιδιών του βρεφικού τμήματος.

auli-back-2
Η πίσω αυλή του παιδικού σταθμού – νηπιαγωγείου μας

Η μεγάλη αυλή που βρίσκεται δίπλα από το κτίριο του σταθμού έχει εμβαδό 245 τετραγωνικά και είναι στρωμένη και αυτή με συνθετικό χλοοτάπητα. Εκεί τα παιδιά μας παίζουν ελεύθερα αλλά και πραγματοποιούν και άλλες δραστηριότητες.

Οι αίθουσες του σταθμού μας είναι ευρύχωρες, φωτεινές, με καλό εξαερισμό, και διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και παιδαγωγικό υλικό το οποίο ανανεώνεται συνέχεια. Οι αίθουσές μας είναι προσεγμένες για την ασφάλεια των παιδιών και φυσικά διαθέτουν πυροπροστασία και κλιματισμό.

room888
Η αίθουσα για τα νήπια και τα προνήπια

aithousa2Η αίθουσα για τα μικρά προνήπια

Ο σταθμός μας διαθέτει και ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με κλιματισμό το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον ύπνο των παιδιών.