Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο Η Χαρά Μας

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός  “Η Χαρά μας” αποτελεί ένα ξεχωριστό σταθμό για όλα τα παιδιά.
Λειτουργώντας από το 1977 ως οικογενειακή επιχείρηση έχει συγκεντρώσει τεράστια εμπειρία στο χώρο της προσχολικής αγωγής. Τα τελευταία χρόνια η διεύθυνση του σταθμού έχει μεταφερθεί στα νεότερα μέλη της οικογένειας συνδυάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία δεκαετιών και το οικογενειακό περιβάλλον με τις σύγχρονες σπουδές, γνώσεις και ιδέες πάνω στο χώρο της προσχολικής αγωγής.
Ο Βρεφονηπιακός μας Σταθμός βρίσκεται δίπλα από το δάσος του Υμηττού σε περιβάλλον ήσυχο και υγιεινό μακριά από θορύβους και ρύπους.

Οι ευρύχωρες κλιματιζόμενες αίθουσες μας φιλοξενούν τμήματα με λίγα παιδιά με υψηλές προδιαγραφές σε όλα τα επίπεδα. Μεγάλοι εξωτερικοί χώροι με πράσινο δίπλα και πίσω από το κτίριο του σταθμού έχουν εξοπλιστεί με σύγχρονα και ασφαλή όργανα παιδικής χαράς εξυπηρετώντας την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών.
Δεχόμαστε παιδιά από Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, άνω Γλυφάδα, Ελληνικό, Άλιμο και άνω Καλαμάκι.
Ο σεβασμός της προσωπικότητας του παιδιού και της ελευθερίας του, η ατομικοποίηση της διδασκαλίας και η διάπλαση του σωστού χαρακτήρα του παιδιού αποτελούν τις κυριότερες παιδαγωγικές αρχές μας.